img
Hvert måltid
teller!
img
img
image
Digge, tilbakelente deleretter eller en finstemt smaksmeny for å feire nye milepæler.
Menyer som overrasker!
img
Til hverdag og til fest

Vår erfaring fra alle hjørner av matverdenen gir oss en stor fordel når det kommer til events. Vertskap er noe vi har i blodet, og vi brenner for å skape en magisk opplevelse for gjestene. Vi har ikke bare fasilitetene, men også fagfolk i hus, til å gjøre arrangementet til noe helt særegent. Her bringer vi vår filosofi om skikkelig god mat på minst like gode råvarer, bærekraft og omtanke for gjesten, til bordet, bokstavelig talt.

Det handler om en lett atmosfære. Muligheter. Om å ramme stemningen med en leken meny laget for anledningen, av kreative kokker med koll på hva som rører seg på matscenen akkurat nå. Og et øye for detaljene.

Det skal gi en følelse av at alt er tatt hånd om, slik at man kan fokusere på det som er viktig—menneskene man har samlet.

Med byens kanskje fineste selskapslokaler til rådighet, står vi klare til å skreddersy opplevelsen til menneskene som skal ta del i den. Digge, tilbakelente deleretter eller en finstemt smaksmeny å for å feire nye milepæler. Med minst like bra drikke til. Det gjør Dugurd til en allsidig, åpen og ikke minst morsom partner å planlegge bedriftens neste event med.

Våre serveringssteder
img
Vi jobber daglig med rundt 24 lokale bønder og gårder
Himmern
Restaurant Haakon
Nasjonalmuseet Kafe
Skybar
Filipstad Brygge 1
Til hverdag og til fest
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Kontakt oss
Alexander Næss
+
Driftsdirektør Dugurd
Bård Roppen
+
Leder for vekst og utvikling
Marianne Line Østenstad
+
HR Sjef
David Bratlie
+
Produktsjef
Fabian Ullrich
+
Eventsjef
Søren Riis Clemensen
+
Produksjonsleder
Nils Henrik Søberg
+
Produktforvalter